Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν - Ολες οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 11:49 Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν - Ολες οι ημερομηνίες ανά Ταμείο (φωτο intime)

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου στους δικαιούχους συνταξιούχους.

Από τις 26 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2023 θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου στους δικαιούχους συνταξιούχους.

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνέις καταβολής των συντάξεων:

– Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ, και η κατάθεση στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023.

– Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου θα πληρωθούν τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023. Η κατάθεση στους λογαριασμούς των δικιαούχων θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση