Βαρύ πένθος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 08:27 Βαρύ πένθος στο Νοσοκομείο Λαμίας

«Έφυγε» η νοσηλεύτρια προϊσταμένη της ΜΕΘ, Γεωργία Τζιτζανίδου…

Βαρύ πένθος στο Νοσοκομείο Λαμίας, στην είδηση της απώλειας της προϊσταμένης της νοσηλευτικής υπηρεσίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Γεωργίας Τζιτζανίδου.

Ένας νέος άνθρωπος, που υπηρέτησε με θέρμη την υγεία από πολλά πόστα και τα τελευταία 15 στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Αξιόλογη και ικανότατη στη δουλειά της, με πολλές διακρίσεις, Νοσηλεύτρια ΠΕ με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία, ανέλαβε ως προϊσταμένη στη ΜΕΘ το 2013. Ήταν μεγάλη η συμβολή της στην οργάνωση των μονάδων Covid και στη μάχη κατά της πανδημίας, δίνοντας παράλληλα με απίστευτη γεναιότητα τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Έντιμη, εργατική, γενναιόδωρη, συμπονετική, είναι μερικά μόνο από τα επίθετα που τις προσδίδουν όσοι είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της ή απλά να τη γνωρίσουν, για αυτό και θα παραμείνει αξέχαστη στις καρδιές τους.

Ήταν παντρεμένη με το Διευθυντή της ΜΕΘ Φώτη Τσιμπούκα, με τον οποίο απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά την Κλειώ και την Έλενα.

Η κηδεία της Γεωργίας Τζιτζανίδου θα γίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Λαμίας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Καλό Παράδεισο!

Τα συλλυπητήρια της Διοίκησης του Γ.Ν. Λαμίας

"Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο της Γεωργίας Τζιτζανίδου, προϊσταμένης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος Μ.Ε.Θ. - Μ.Α.Φ. του Γ.Ν. Λαμίας και εξαίρετης συναδέλφου.

Σεβόμενοι τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράσταση μας στον σύζυγο και συνάδελφο Δ/ντη Μ.Ε.Θ. - Μ.Α.Φ κ. Φώτιο Τσιμπούκα, στις κόρες και στους λοιπούς συγγενείς".  

Τα συλλυπητήρια του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη

«Μετά από την τραγική είδηση της απώλειας της συναδέλφου μας Γεωργίας Τζιτζανίδου νοσηλεύτριας Προϊσταμένης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη και οδύνη, μιας νοσηλεύτριας η οποία τίμησε το νοσηλευτικό λειτούργημα με το ήθος, την ευαισθησία στους ασθενείς της και την επιστημονική της επάρκεια.

Το Κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο για το Νοσοκομείο της Λαμίας.

Θερμά Συλλυπητήρια στον σύζυγό της Δ/ντή της ΜΕΘ Φώτη Τσιμπούκα και στις κόρες της εκλιπούσης».

Η ΕΝΙΑΛ πενθεί.

«Η Γεωργία Τζιτζανίδου, προϊσταμένη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ και σύζυγος του Φώτη Τσιμπούκα, δ/ντη της ΜΕΘ έφυγε χθες για τον παράδεισο. Τιμούμε τη Γεωργία για την προσφορά, την καλοσύνη και αξιοπρέπεια της. Θα είμαστε δίπλα στον υπέροχο συνάδελφό μας Φώτη και τις δύο κόρες τους.

Καλό ταξίδι Γεωργία. Να είσαι ήσυχη ότι θα προσέχουμε τους αγαπημένους σου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση