Έληξε η κατάληψη στο 3ο Λύκειο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 09:55 Έληξε η κατάληψη στο 3ο Λύκειο

Κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Καμένων Βούρλων και Λοκρών…

Σε κατάληψη του σχολείου τους προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής μαθητές του 3ου ΓΕΛ Λαμίας διαμαρτυρόμενοι, σύμφωνα με τα αιτήματά τους, για κτιριακά θέματα επαναλαμβάνοντας την ανάγκη επανεξέτασης της ασφάλειας των κιγκλιδωμάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο βρέθηκε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Σπαλιώρας και τελικά η κατάληψη έληξε, ωστόσο τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση, καθώς είχαν αποχωρήσει οι περισσότεροι μαθητές.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Παρασκευή και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους Δήμους Καμένων Βούρλων και Λοκρών είναι κλειστά λόγω εκλογών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση