Κυνήγησε και εμβόλισε με το λεωφορείο του τη μηχανή των κλεφτών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 07:53 Κυνήγησε και εμβόλισε με το λεωφορείο του τη μηχανή των κλεφτών

Συνελήφθη 24χρονος για κλοπή και άσκηση σωματικής βίας σε οδηγό λεωφορείου…

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία, εκτυλίχθηκαν σύμφωνα με καταγγελία 32χρονου οδηγού λεωφορείου, παραμονή της μεγάλης εθνικής μας επετείου στο 15ο χλμ της εθνικής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σύμφωνα με τον 32χρονο στις 06:10’ το πρωί της Παρασκευής (27/10) την ώρα που είχε βάλει μπροστά το λεωφορείο για να φύγει δρομολόγιο, τον πλησίασε ένας 24χρονος γνωστός του και του άρπαξε αιφνιδιαστικά το πορτοφόλι που περιείχε 930 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα όπου τον περίμενε άγνωστος νεαρός συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά δήλωση του παθόντα τα δύο άτομα τα πρόλαβε ο ίδιος με το λεωφορείο του, ένα χιλιόμετρο παρακάτω, χτυπώντας μάλιστα τη μοτοσυκλέτα, όταν εκείνη φρενάρισε απότομα με αποτέλεσμα να βρεθούν οδηγός και συνοδηγός στο οδόστρωμα. Τότε στην προσπάθεια του ο 32χρονος να πάρει πίσω τα πράγματα του από τον 24χρονο, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και οι δράστες φρόντισαν να εξαφανιστούν.

Ο 24χρονος συνελήφθη τελικά στο σπίτι του στα Πολιτικά, στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων που αναζητά τα στοιχεία και του συνεργού του για την προανάκριση που διενεργείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση