Ασκήσεις στο πεδίο βολής Θηβών και απαγορεύσεις στην κυκλοφορία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 18:58 Ασκήσεις στο πεδίο βολής Θηβών και απαγορεύσεις στην κυκλοφορία

Οι περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος…

Ξεκινούν αύριο οι ασκήσεις με εκτελέσεις βολών όλμων (81 χιλ – 4,2΄΄), με μέγιστο βέλος τροχιάς 6500 Πόδια, στο Πεδίο Βολής Θηβών.

Οι βολές θα πραγματοποιηθούν 1, 2 και 3 Νοεμβρίου 2023, από ώρα 08:00 έως 17:00, ενώ θα γίνει επίσης καταστροφή μη διαρραγέντων βλημάτων.

Κατά τις ημέρες και ώρες τις οποίες θα εκτελούνται βολές, απαγορεύεται η διέλευση ατόμων ή ζώων, προς αποφυγή ατυχημάτων στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των ορίων ΚΟΥΜΕΡΣΚΙ – ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΛΩΝΙΑ – ΣΩΡΟΣ- ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΡΙΣΙΑ – ΛΟΦΟΣ ΒΔ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ – ΜΙΚΡΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ.

Σε περίπτωση ανεύρεσης βλήματος, ΜΗΝ το αγγίξετε και να ειδοποιήσετε το ταχύτερο δυνατό τη Στρατιωτική Μονάδα (ΣΠΖ) στα τηλ 22210-67130-67134 ή την Αστυνομία Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση