Εργατικό δυστύχημα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:40 Εργατικό δυστύχημα στη Λαμία

Εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα έργου και βρήκε τραγικό θάνατο…

Ένας εργάτης 60 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο, το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023, σε εργοτάξιο της περιοχής της Λαμίας, όταν κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα πίσσας.

Σοκαρισμένοι όλοι οι συνάδελφοί του, έσπευσαν μάταια να προσφέρουν βοήθεια, ενώ συγχρόνως ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Ωστόσο για τον άτυχο εργάτη ήταν αργά όταν έφτασαν οι διασώστες. 15 πυροσβέστες της 7ης EMAK και της Π.Υ. Λαμίας με 6 οχήματα επενέβησαν για τον εξαιρετικά δύσκολο απεγκλωβισμό της σορού του άτυχου άνδρα.

Για το εργατικό δυστύχημα ενημερώθηκε και η αστυνομία που θα διενεργήσει την προανάκριση. Αναμένεται να παραγγελθεί και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του φοβερού δυστυχήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση