Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας στη Philoxenia 2023 (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 16:06 Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας στη Philoxenia 2023 (ΦΩΤΟ)

«Οι μικρές κινήσεις εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου μας θα γίνονται σταδιακά όλο και μεγαλύτερες…», σημειώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή…

Στην Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023 στη Θεσσαλονίκη και στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, φιλοξενήθηκε και φέτος ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, παρουσιάζοντας το τουριστικό προϊόν του σε επαγγελματίες του χώρου και δυνητικούς επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή με ανάρτησή της, εξέφρασε τις ευχαριστίες στους «εξαίρετους φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες της Περιφέρειας για τη διαρκή στήριξη».

Όπως επισημαίνει η κα Στιβακτή: «ο επικαιροποιημένος και μεταφρασμένος - στα αγγλικά - τουριστικός χάρτης του Δήμου μας, με αξιοθέατα, δράσεις και καταλύματα προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης και μας έδωσε τη δυνατότητα να τους συστήσουμε τις ομορφιές του τόπου μας, το Μουσείο Άρτου στην Αμφίκλεια, την Αρχαιολογική Συλλογή Ελάτειας, τα τοπικά μας προϊόντα και τα γραφικά χωριά μας».

«Οι μικρές κινήσεις εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου μας θα γίνονται σταδιακά όλο και μεγαλύτερες, αφού πρόθεσή μας ήταν και παραμένει η διαφήμιση και αύξηση της επισκεψιμότητας σε έναν τόπο με αυθεντικότητα, φυσικό κάλλος και ποιοτικές επιλογές. Ο Παρνασσός αλλιώς... Ανακαλύψτε τον!», καταλήγει η κα Στιβακτή, που έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον επαγγελματία της εστίασης από την περιοχή Ιωάννη Στρογγυλάκο ο οποίος είχε δικό του περίπτερο στη Philoxenia 2023 και διαφήμισε εκτός από τα προϊόντα του και τον τόπο του.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση