Λαμία: Αγριογούρουνα βόσκουν δίπλα στα σπίτια στη Λεωφόρο Καλυβίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 09:31 Λαμία: Αγριογούρουνα βόσκουν δίπλα στα σπίτια στη Λεωφόρο Καλυβίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόλυτα εξοικειωμένα με τους ανθρώπους…

Επιστροφή στις καθημερινές τους συνήθειες για τα αγριογούρουνα της Λεωφόρου Καλυβίων που μετά από αρκετό καιρό, αναγνώστης τα κατέγραψε και πάλι να κάνουν βόλτα σε κατοικημένη περιοχή δίπλα στο δρόμο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ατάραχα μια ολόκληρη οικογένεια βόσκει δίπλα στις μάντρες των σπιτιών και δεν ενοχλούνται καθόλου, μα καθόλου, από την ανθρώπινη παρουσία.

Δείτε τα:

Σημειώνουμε ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος, οι εμφανίσεις τους έγιναν πιο σπάνιες σε κατοικημένες περιοχές. Θυμίζουμε ότι το κυνήγι αγριόχοιρου άρχισε στις 20 Αυγούστου για ορισμένες περιοχές και από 15 Σεπτεμβρίου επιτρέπεται κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή σε όλη την επικράτεια, χωρίς περιορισμό στον αριθμό ανά έξοδο κυνηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση