Παραλίγο να καεί ζωντανός 41χρονος Λαμιώτης από πυρκαγιά στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:24 Παραλίγο να καεί ζωντανός 41χρονος Λαμιώτης από πυρκαγιά στο σπίτι του (φώτο αρχείου)

Οι πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν με εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Συναγερμός σήμανε στις 5:30'  το πρωί του Σαββάτου στο Κέντρο της ΠΥ Λαμίας για πυρκαγιά σε μονοκατοικία στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμενα στην οδό Παπαρηγοπούλου στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αφού η μονοκατοικία είχε τυλιχτεί στις φλόγες και ο καπνός είχε καλύψει όλη την περιοχή.

Τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, ωστόσο το σπιτι καταστράφηκε ολοσχερώς στο εσωτερικό του, ενώ με εγκαύματα στα χέρια διακομιστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ο 41χρονος ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 41χρονος διέμενε μόνος στο σπιτι, το οποίο δεν είχε ρεύμα και πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από καποια σόμπα, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί από την έρευνα που κάνει το προανακριτικό της ΠΥ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση