Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Δήμαρχο Λαμιέων από χορωδίες του Στρατού και μαθητών (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 14:39 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Δήμαρχο Λαμιέων από χορωδίες του Στρατού και μαθητών (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολλές Χριστουγεννιάτικες ευχές και μουσικές «γέμισε» το παλαιό Δημαρχείο Λαμίας από τις χορωδίες στρατεύσιμων του ΚΕΥΠ Λαμίας, μαθητών από το 14ο και 20ο  Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στην Πλατεία «Αλέκος Κοντόπουλος» (Πλατεία Καράβι) από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου.

Μελωδίες και ευχές «γέμισε» το πρωί της Παρασκευής, το παλαιό Δημαρχείο Λαμίας στην οδό Σκληβανιώτη, από τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έψαλαν στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κυροδήμο, οι χορωδίες στρατεύσιμων του ΚΕΥΠ Λαμίας, μαθητών από το 14ο και 20ο  Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στην Πλατεία «Αλέκος Κοντόπουλος» (Πλατεία Καράβι) από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, σε έντονα εγκάρδιο και εορταστικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, στη συνέχεια αντάλλαξε ευχές για υγεία, ευημερία και ειρήνη, μοίρασε γλυκίσματα αλλά και δώρα ψυχής για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ευχόμενος μια ελπιδοφόρα και δημιουργική πορεία για τη νέα χρονιά.

Δείτε βίντεο με τα κάλαντα της χορωδίας στρατεύσιμων του ΚΕΥΠ Λαμίας:

 

 

Δείτε βίντεο με τα κάλαντα μαθητών από το 14ο και 20ο Δημοτικό Σχολείο:

 

 

Δείτε βίντεο με τα κάλαντα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση