Πένθος σε Λαμία και Φθιώτιδα για την αγαπημένη δασκάλα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 11:18 Πένθος σε Λαμία και Φθιώτιδα για την αγαπημένη δασκάλα

Έφυγε σε ηλικία 59 ετών η Σταυρούλα Κολοκυθά - Η συγκινητική ανάρτηση του Προϊστάμενου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Μάκη Γκούμα.

Βαρύ πένθος στο χώρο της εκπαίδευσης στην είδηση του αδόκητου χαμού της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου για την Αειφορία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Στερεάς Ελλάδας, Σταυρούλας Κολοκυθά, σε ηλικίας μόλις 59 ετών.,

Επρόκειτο για έναν ξεχωριστό και αξιαγάπητο άνθρωπο, που όπως επισημαίνουν οι συνάδελφοί της ήξερε μόνο να βοηθά και να υποστηρίζει όχι μόνο τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς, από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε.

Πριν αναλάβει Συντονίστρια, ήταν άλλωστε Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, θέση που έχει άμεση επαφή με το έργο των συναδέλφων της.

Ο γνωστός για την κοινωνική του δράση εκπαιδευτικός Γιώργος Σταυρόπουλος την αποχαιρετά: «Ένας από τους πιο θετικούς και υποστηρικτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, η αγαπημένη μας συνάδελφος Σταυρούλα Κολοκυθά (π. Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων στη Δνση Α/θμιας Φθιώτιδας, Συντονίστρια Εκπ/σης για την Αειφορία), έφυγε από τη ζωή. Θα την θυμόμαστε πάντα!».

«Τεράστιο το κενό, βαριά η απώλεια! Όσοι τη ζήσαμε την αγαπήσαμε… κι όσοι την αγαπήσαμε θα την έχουμε πάντα στο νου και την καρδιά μας!», τονίζει ο Προϊστάμενος της Α'θμιας Μάκης Γκούμας.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση του Προϊστάμενου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Μάκη Γκούμα.

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Σταυρούλα, θα πουν φίλοι και συγγενείς την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας στη Μεγάλη Κάψη Φθιώτιδας.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση