Όταν παρκάρουμε όπου μας βολεύει...(ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 08:48 Όταν παρκάρουμε όπου μας βολεύει...(ΒΙΝΤΕΟ)

Και πάνω στη διάβαση και "μπλόκο" στην κυκλοφορία...

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συμβαίνει καθημερινά στην πλατεία Πάρκου με τα παράνομα παρκαρίσματα ασυνείδητων οδηγών στο "τριγωνάκι" στην κάτω πλευρά της πλατείας.

Δεν μιλάμε για μια στάση ενός λεπτού που θα πεταχτείς στο περίπτερο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε τουλάχιστον 20' λεπτά παρκαρισμένο πάνω στη διάβαση και φυσικά έχοντας προκαλέσει έμφραγμα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης σε ώρα αιχμής.

Οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν παράβαση και αφαίρεσαν τις πινακίδες, ωστόσο αυτό θα πρέπει από μόνοι μας να καταλάβουμε ότι δεν ειναι δυνατόν να "παρκάρουμε", όπου μας βολεύει χωρίς να σκεφτόμαστε τις παρενέργειες, που μπορεί να προκαλέσουμε, ταλαιπωρώντας κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση