Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ανακοίνωση για τα φοιτητικά εστιατόρια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 13:43 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ανακοίνωση για τα φοιτητικά εστιατόρια

Λειτουργούν τα περισσότερα από σήμερα 8 Ιανουαρίου…

Ποδαρικό από σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου για χιλιάδες φοιτητές/ριες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και ξεκινά και η εξυπηρέτησή τους από τα φοιτητικά εστιατόρια, στα οποία παρέχεται δωρεάν σίτιση στους δικαιούχους με την επίδειξη της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές/τριες μπορούν να σιτίζονται στα παρακάτω Κεντρικά ή βοηθητικά Εστιατόρια, καταβάλλοντας το ποσό των 3,50€/ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πρωινό, γεύμα & δείπνο.

Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ:

1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο (2ας Νοεμβρίου & Βερναρδάκη, τηλ: 24210 22850)

2. ΝΕΟ Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο (Κωνσταντά 128 τηλ 24210 22850) 

3. Βοηθητικό Φοιτητικό Εστιατόριο στο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Φυτόκο Νέας Ιωνίας. Σιτίζονται οι φοιτητές/τριες, που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα προσφερόμενα είδη.

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριοστη Γαιόπολη (Στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, περιφερειακή οδός Λαρίσης-Τρικάλων, τηλ: 2410 613611, 684401).

Το Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο στη Βιόπολη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστημών Υγείας στη θέση Μεζούρλο δεν θα λειτουργεί για μικρό χρονικό διάστημα και οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής και του Τμήματος Βιοχημείας Βιοτεχνολογίας θα σιτίζονται προσωρινά στο εστιατόριο της Γαιόπολης.

Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο (Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Θετικών Επιστημών επί της οδού Παπασιοπούλου 2-4 στα Γαλανέικα, τηλ: 22310 33364).

2. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο (Πανουριά 7, Λαμία, τηλ: 22310 43549).

3. Βοηθητικό Φοιτητικό Εστιατόριο (Στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας-Αθήνας). Σιτίζονται οι φοιτητές/τριες, που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα προσφερόμενα είδη.

Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο (Αμαλίας 30, Τρίκαλα, τηλ: 24310 31944).

Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:

1. Κεντρικό Φοιτητικό Εστιατόριο (Β. Γρίβα 13, Τέρμα Μαυρομιχάλη, τηλ: 24410 71427).

Τα βοηθητικά εστιατόρια στη Λάρισα (Οικονόμου εξ Οικονόμων 50) και στην Καρδίτσα (Λαχανά & Καραμανλή), θα λειτουργήσουν από 15-1-2024, καθημερινά και θα σιτίζονται οι φοιτητές/τριες, που έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά* (https://hris.uth.gr/feeding/student/) την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το φαγητό που επιθυμούν από τα προσφερόμενα είδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση