Φθιώτιδα: Πολύ κρύο - Λίγο χιόνι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 09:16 Φθιώτιδα: Πολύ κρύο - Λίγο χιόνι!

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού πριν το χιονιά του Παρασκευοσάββατου!...

Η επέλαση του χιονιά ξεκίνησε από τη δυτική Φθιώτιδα και από τις πλαγιές του Τυμφρηστού κατεβαίνοντας προς Σαράνταινα, Γουλινά, Οξυά, Βαρδούσια, Οίτη και Παρνασσό.

Ανατολικά και βόρεια χιονισμένη παρουσιάζεται ήδη η Όθρυς.

Έτσι τα ορεινά χωριά του Δήμου Μακρακώμης και του Δήμου Λαμιέων γνώρισαν πρώτα τον χιονιά που έφερε στη χώρα μας η τελευταία κακοκαιρία. Μια κακοκαιρία εξπρές που υποχωρεί από το μεσημέρι της Τετάρτης αφήνοντας όμως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ακόμη και στα πεδινά!

Ενδεικτικά ο υδράργυρος από τις 7:00’ με 7:30’ το απόγευμα της Τρίτης, αγγίζει τις χαμηλές θερμοκρασίες του πρωινού, προϊδεάζοντας για αρνητικές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της Φθιώτιδας την Τετάρτη το πρωί.

Δείτε το χιόνι στην Καστανιά Υπάτης:

Δείτε με τι όρεξη ξεκίνησε το χιόνι στη Στάγια του Δήμου Μακρακώμης:

Πάνω από το Γαρδίκι Ομιλαίων:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός ως προς τα φαινόμενα υποχωρεί την Τετάρτη στην κεντρική Ελλάδα, όμως οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες φέρνουν και πάλι χιόνια την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα μείνουμε με τις αρνητικές θερμοκρασίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση