Πήρε το νόμο στα χέρια του για όσα τράβηξε η κόρη του στα χέρια του κουνιάδου του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 09:35 Πήρε το νόμο στα χέρια του για όσα τράβηξε η κόρη του στα χέρια του κουνιάδου του

Έγκλημα στο Ανατολικό Πήλιο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δράστης, ο θειος κακοποιούσε  το κοριτσάκι από την ηλικία των 9 ετών …

Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε από την ηλικία των 9 ετών την κόρη του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς.

Ο λόγος για έναν 50χρονο από την Αλβανία, κάτοικο Ανατολικού Πηλίου, που χθες το βράδυ σκότωσε με το κυνηγετικό του όπλο, που κατείχε νόμιμα, τον 33χρονο κουνιάδο του, όταν έμαθε από την 18χρονη σήμερα κόρη του, ότι από την ηλικία των 9 ετών την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ το τελευταίο διάστημα την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς και της αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, σε περιοχή του Βόλου και εκεί ο 50χρονος υπό συνθήκες που διερευνώνται πυροβόλησε τον 33χρονο κουνιάδο του.

Στη συνέχεια ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και παρουσιάστηκε αυτοβούλως το ίδιο βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου όπου και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν επίσης κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση