«Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου» - Γυναίκα σκότωσε 43χρονο στη μέση του δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 13:18 «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου» - Γυναίκα σκότωσε 43χρονο στη μέση του δρόμου

Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, που μαχαιρώθηκε από μια 38χρονη, έξω από το σπιτι του - Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να είναι ερωτικό.

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου στη Χαλκίδα, επιχειρούν να βάλουν στη θέση τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με το έγκλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα λίγο πριν τις οχτώ το πρωί, μία γυναίκα με σπαστά ελληνικά τηλεφώνησε στην αστυνομία και ασθμαίνοντας, καλούσε σε βοήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά «σας παρακαλώ τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου».

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, να έχει ένα μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη και να είναι μέσα στα αίματα.

(το σημείο που έγινε το άγριο φονικό)

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα, η οποία είναι 38 ετών, της οποίας τα ρούχα ήταν επίσης γεμάτα αίματα.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας πιθανότατα είναι ερωτικό με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση