Ο Δήμος Δελφών καλεί το ΓΓ του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τους Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 16:11 Ο Δήμος Δελφών καλεί το ΓΓ του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τους Ρομά

Αναζητούνται λύσεις στη μετεγκατάσταση του καταυλισμού της Άμφισσας…

Σε συνέχεια της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2024, για τη συγκρότηση Επιτροπής για τη διερεύνηση χώρων μετεγκατάστασης των Ρομά στην πόλη της Άμφισσας, ο Δήμος Δελφών, σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, απέστειλε πρόσκληση προς τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, Πρόδρομο Πύρρο, προκειμένου να επισκεφθεί την πόλη της Άμφισσας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Δελφών ενημερώνει τον κ. Πύρρο για τη συγκρότηση της Επιτροπής, που έχει ως στόχο τη συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο για τη διερεύνηση λύσεων στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Άμφισσας, σημειώνοντας πως αναμένεται η άμεση ανταπόκρισή του προκειμένου να επισκεφθεί την περιοχή για τη διενέργεια αυτοψίας, αλλά και για την πρώτη κοινή σύσκεψη εργασίας στη βάση των όσων αποφασίστηκαν κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την 24η Νοεμβρίου 2023 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Επίσης, ο Δήμος Δελφών ενημερώνει ότι η Επιτροπή του Δήμου Δελφών θα συνεδριάσει προ της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, για την προετοιμασία της επίσκεψης του κ. Πύρρου, σε χρόνο που θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση