To "Ευχαριστώ" της Διεύθυνσης του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας στην δημοτική αρχή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 13:05 To "Ευχαριστώ" της Διεύθυνσης του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας στην δημοτική αρχή

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή της Διεύθυνσης του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας προς την δημοτική αρχή σχετικά με την αποτελεσματική παρέμβαση της στον εξωτερικό χώρο του σχολείου:

«Η Διεύθυνση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Δημοτική Αρχή, τον Αντιδήμαρχο κ. Κερπινιώτη Κωνσταντίνο, τον Προίστάμενο κ. Γκίκα Χρήστο και το προσωπικό του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων για την ταχύτατη και αποτελεσματική ανταπόκριση στο αίτημα που αφορούσε την παρέμβαση για την κοπή και απομάκρυνση απο τον αύλειο χώρο του σχολείου και γενικά απο τον περιβάλλοντα χώρο κλαδιών δέντρων επικίνδυνων για την δημόσια ασφάλεια καθώς και την συμβολή τους στην φροντίδα/περιποίηση  του σχολικού πρασίνου.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση