Επίσκεψη στο Δήμο Μακρακώμης από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 14:12 Επίσκεψη στο Δήμο Μακρακώμης από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Συζητήθηκαν θέματα προβολής και υλοποίησης κοινών δράσεων…

Σε συνέχεια των επαφών του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χατζή στο Δημαρχείο στη Σπερχειάδα.

Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Θανάσης Κυρίτσης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αρβανίτης και το μέλος Δημήτρης Κυρίτσης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν  Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Μακρακώμης, ο Πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Μακρακώμης Ιωάννης Καλοπήτας καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας Δημήτρης Αλεξίου.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών καθώς και για δράσεις/πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν από κοινού το επόμενο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση