Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Φθιώτιδας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 08:16 Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Φθιώτιδας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Την αλληλεγγύη του στον αγώνα των αγροτών της Φθιώτιδας, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Φθιώτιδας, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

«Είναι προφανές ότι τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα δεν αφορούν μόνο τους αγρότες, αλλά την κοινωνία συνολικά», παρατηρεί ο Σύλλογος και συνεχίζει:

«Προερχόμαστε από έναν αγροτικό νόμο και είμαστε κι εμείς γιοι, αδέλφια, σύζυγοι, αγροτών και ταυτόχρονα καταναλωτές των προϊόντων που παράγουν με τον μόχθο τους και βιώνουμε στο πετσί μας τις συνέπειες των πολιτικών που φέρνουν σε αδιέξοδο τους αγρότες μας και οδηγούν τον πρωτογενή τομέα της χώρας στον αφανισμό. Είναι οι ίδιες πολιτικές που τσακίζουν τα εισοδήματα όλων των εργαζομένων , που καταβαραθρώνουν την αγοραστική μας δύναμη , που ανοίγουν την ψαλίδα των τιμών των προϊόντων από το χωράφι στα ράφια των super market».

Και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Φθιώτιδας καταλήγει ότι στέκονται αλληλέγγυοι «στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, στηρίζει τα αιτήματα τους κι ενώνει την φωνή τους με τις φωνές τους ώστε να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους , από την εργασία τους!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση