Τροχαίο με αγριογούρουνα στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)
Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι επιβάτες του αυτοκινήτου…
Ένα ακόμη τροχαίο εξαιτίας κοπαδιού αγριογούρουνων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/2) στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου μεταξύ Μάκρης και Καστρίου στο ύψος του Φυτωρίου «Παληκκάρα».
Το ΙΧΕ μάρκας Peugeot κατέβαινε από Καρπενήσι με τέσσερις επιβάτες και προορισμό την Αθήνα, όταν μπροστά τους πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι από αγριογούρουνα.
Παρά την προσπάθεια που έκανε ο οδηγός για να τα αποφύγει, χτύπησε δύο από αυτά με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.
Το ευτύχημα είναι ότι κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε, όμως το αυτοκίνητο έπαθε μεγάλη ζημιά.
Πλήρωμα του ΑΤ Σπερχειάδας σήμανε το δρόμο μέχρι να απομακρυνθούν ακινητοποιημένο όχημα και ζώα από το οδόστρωμα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η πρώτη Αμυντική Πύλη πριν την αρχαία κοιλάδα Κηφισού και τον Δωρικό Διάδρομο (του Γιώργου Καρανάσιου)
Γράφει ο Γιώργος Καρανάσιος.
Ισόβια για τον Αμερικανό που δολοφόνησε τη σύντροφο και την κόρη τους – Είχε συλληφθεί στη Σκιάθο
Ο Φράνσις Κόφμαν συστηνόταν ως σκηνοθέτης ή παραγωγός κινηματογράφου
Νέα έργα πυρασφάλειας σε 10 σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων με χρηματοδότηση 594.209 €
«Όταν πρόκειται για την ασφάλεια των παιδιών μας, δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστερήσεων ή εκπτώσεων», δήλωσε ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός
«Έφυγε» ο πρώην Δήμαρχος Τιθορέας Λουκάς Παπαγεωργίου
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας
Αλλάζει επίπεδο το Γ.Ν. Λαμίας: Έφτασαν οι γραμμικοί επιταχυντές και η μονάδα βραχυθεραπείας
Πρόκειται για μηχανήματα αιχμής που δεν διαθέτουν ούτε πανεπιστημιακά νοσοκομεία. Πολύ κοντά στο να λειτουργήσει στο νέο κτίριο η Ογκολογική Κλινική με το Κέντρο Ακτινοθεραπείας, ενώ τροποποιήθηκε κι ο Οργανισμός για τη δημιουργία Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής. Μέχρι 26 ασθενείς και συνοδοί θα μπορούν να λαμβάνουν τη δωρεάν φροντίδα και φιλοξενία του Νοσοκομείου….