Λαμία: Ποιο ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται πίσω από τις καρδούλες στα φανάρια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 08:16 Λαμία: Ποιο ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται πίσω από τις καρδούλες στα φανάρια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολλή αγάπη και αρκετή δόση τρέλας, κατάφεραν να αλλάξουν για μια μέρα τη διάθεση χιλιάδων οδηγών και πεζών που κινήθηκαν σε ρυθμούς Αγίου Βαλεντίνου!...

Viral έγινε η πόλη της Λαμίας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αιτία; Η έξυπνη ιδέα ενός ερωτευμένου Λαμιώτη, που μαζί με τη σύζυγό του, «έντυσαν» τα κόκκινα φανάρια των σηματοδοτών με καρδιές….

Ο Γιάννης Μπακοστέργιος ή «Τζων Μπακ» για τον πολύ κόσμο και το Λενάκι του ή Ελένη Τσουκνίδα, η αγαπημένη του σύζυγος εδώ και 25 χρόνια, βρίσκονται πίσω από την ευχάριστη έκπληξη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ξημερώνοντας η 14η Φεβρουαρίου, όλα τα φανάρια της Λαμίας είχαν αποκτήσει σχήμα καρδιάς! Ο Τζων και το Λενάκι που εκτός από ερωτευμένοι, είναι και ευτυχισμένοι γονείς, καθώς έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, με την μικρή τους να την έχουν βαφτίσει… ΑΓΑΠΗ!

Η συγκεκριμένη ιδέα ήταν από ένα ταξίδι τους στη Λισαβόνα, όπου εκεί ο Δήμος είχε στολίσει ανάλογα τα φανάρια του. Ο Γιάννης το επεξεργαζόταν χρόνια και  την Τρίτη (13/2) το απόγευμα πήρε την απόφαση να το υλοποιήσει. Κάλεσε το φίλο του Δημήτρη Αγορίδη που φτιάχνει αυτοκόλλητα και ξημερώματα Τετάρτης αυτός και το Λενάκι του με μια σκάλα γύρισαν όλη τη Λαμία και γύρω από αυτή, ώστε να τη μετατρέψουν στην πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. Προηγήθηκε βέβαια ένα τηλεφώνημα στον Αναπληρωτή Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Ποντίκα για την έκπληξη που ετοίμαζαν.

Το «μυστικό» τους δεν το μοιράστηκαν με κάποιον άλλον και τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν.

Δείτε το βίντεο:

Εμείς θέλουμε να σταθούμε στο γεγονός πως λειτουργώντας με αγάπη προς την πόλη σου, μπορείς να βάλεις ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να την κάνεις πιο γνωστή και γιατί όχι να προσελκύσεις και κόσμο να την επισκεφθεί. Για να υλοποιηθεί μάλιστα αυτή η ιδέα χρειάστηκε μόνο χρόνος, καθώς σαν κόστος τα αυτοκόλλητα στοίχιζαν μόλις 30 ευρώ! Χρήματα που τελικά δε δέχθηκε ο κατασκευαστής τους όταν κατάλαβε ποιος ήταν ο προορισμός τους και τι καλή εντύπωση προκάλεσαν για την πόλη του…

Και του χρόνου!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση