Ο έρωτας χτύπησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 10:14 Ο έρωτας χτύπησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Γέμισαν καρδούλες οι διασταυρώσεις στη Λαμία αναδεικνύοντάς την ως την πιο ερωτική πόλη με τον πρωτότυπο στολισμό των φαναριών της.

Με έκπληξη και πολλά θετικά σχόλια, διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της πόλης, είδαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τα κόκκινα φανάρια να ανάβουν σε σχήμα καρδιάς.

Το email του LamiaReport γέμισε από τις φωτογραφίες εκατοντάδων αναγνωστών, που μας έστειλαν τις καρδούλες που ανάβουν σε όλα τα σημεία της πόλης.

Το ρεπορτάζ λέει ότι επρόκειτο για μια όμορφη ιδέα, ενός πολύ ερωτευμένου ζευγαριού, που ενημέρωσε σχετικά το Δήμο Λαμιέων και προχώρησε στην υλοποίησή της δουλεύοντας για αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

 Τα social πήραν φωτιά και οι εντυπώσεις ήταν απολύτως θετικές….

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση