Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 42χρονο Λαμιώτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 08:02 Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 42χρονο Λαμιώτη

Θανατηφόρα παράσυρση τα ξημερώματα στο 3ο χλμ Λαμίας - Δομοκού.

Νεκρός είναι ένας 42χρονος Λαμιώτης ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 5:43' το πρωί της Δευτέρας στο 3ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος του πρατηρίου Revoil, πιο πάνω από την διασταύρωση του "ICE".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 42χρονος είχε φύγει από το νοσοκομείο της Λαμίας με τα πόδια για να πάει στο σπίτι του στη νότια πλευρά της πόλης.

Δυστυχώς επέλεξε τον περιφερειακό δρόμο Λαμίας - Δομοκού και η επιλογή αυτή στάθηκε μοιραία, αφού ο 44χρονος οδηγός του αυτοκίνητου που βλέπετε στις φωτογραφίες, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει καλός φωτισμός τον παρέσυρε και τον διαμέλισε.

Ο άτυχος 42χρονος διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε η θανατηφόρα παράσυρση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση