Λαμία: Πλήρωσαν για κινητό τηλέφωνο που δεν πήραν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 10:07 Λαμία: Πλήρωσαν για κινητό τηλέφωνο που δεν πήραν

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης…

Μετά από 4 περίπου μήνες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας κατάφερε να ταυτοποιήσει το άτομο που τον περασμένο Νοέμβριο ξεγέλασε δύο Λαμιώτες και τους απέσπασε χρηματικό ποσό για την αγορά κινητού τηλεφώνου, συσκευή που δεν έφτασε ποτέ στα χέρια τους.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας που σύμφωνα με την αστυνομία, έπεισε τους υποψήφιους αγοραστές να της δώσουν τους ηλεκτρονικούς κωδικούς προπληρωμένων καρτών 380 και 150 ευρώ αντίστοιχα, για την ολοκλήρωση των αγορών τους, χωρίς ποτέ να λάβουν τη συσκευή.

Πρόκειται για μία ακόμη υπόθεση απάτης από τις πολλές που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα σε όλη τη χώρα. Η συγκεκριμένη μάλιστα έγινε μέσω εφαρμογής αγοραπωλησιών πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση