ΑΣΕΠ: Από αύριο οι αιτήσεις για τη Δημοτική Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 12:27 ΑΣΕΠ: Από αύριο οι αιτήσεις για τη Δημοτική Αστυνομία

Τροποποίηση στην προκήρυξη με προσθήκες περιπτώσεων για προσκόμιση δικαιολογητικών…

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε τροποποίηση της Προκήρυξης 1K/2024, που δημοσιεύθηκε στα Φ.Ε.Κ. (ΑΣΕΠ 8 και ΑΣΕΠ 10) και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων δεκατριών (1.213) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία.

Ειδικότερα έχουν προστεθεί περιπτώσεις που θα μοριοδοτηθούν και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε (Δείτε ΕΔΩ).

Θυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Μαρτίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 26 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π..

Οι θέσεις στη Φθιώτιδα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση