Λαμία: Νέα επίθεση με πέτρες σε αυτοκίνητο - Κινδύνεψε οικογένεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 07:34 Λαμία: Νέα επίθεση με πέτρες σε αυτοκίνητο - Κινδύνεψε οικογένεια

 «Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να συλληφθούν οι γνωστοί - άγνωστοι, που είναι εν δυνάμει δολοφόνοι;», λέει στο LamiaReport ο αγανακτισμένος οδηγός.

Οι επιθέσεις με πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα συνεχίζονται στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος της Καμηλόβρυσης, όπου δυστυχώς το συγκεκριμένο σημειο έχει γίνει ο εφιάλτης των διερχόμενων οδηγών.

Στις 6:30'  το απόγευμα της Δευτέρας (11/3) μια οικογένεια, που ταξίδευε προς Τρίκαλα, κινδύνεψε από την επίθεση που δέχτηκε με πέτρες στο αυτοκίνητο, την ώρα που περνούσε από την Καμηλόβρυση.

Μια μεγάλη πέτρα χτύπησε το παράθυρο του οδηγού, δίπλα ακριβώς από το κεφάλι του, εν άλλη πέτρα έσπασε το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου. Αν και το σοκ ήταν μεγάλο, ευτυχώς ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και κράτησε το αυτοκίνητο στην πορεία του.

Φυσικά δεν σταμάτησε στο σημείο γιατί υπήρχε ο κίνδυνος της ληστείας, ωστόσο ενημερωσε την αστυνομία για την επίθεση για να εισπράξει την απάντηση ότι το φαινόμενο είναι σύνηθες και ότι μπορεί να κάνει μήνυση κατά αγνώστων.

«Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να συλληφθούν οι γνωστοί - άγνωστοι, που είναι εν δυνάμει δολοφόνοι; Τι νόημα έχει να καταθέτουμε μηνυσεις κατά αγνώστων όταν όλοι ξέρουν ποιοι ειναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις και τόσα χρόνια δεν τους έχουν κλείσει μέσα. Αν ένα αυτοκίνητο ή λεωφορείο φύγει στον γκρεμό και έχουμε πολύνεκρο τροχαίο, τότε που θα έχουν αν πουν αυτοί που γνωρίζουν και δεν λαμβάνουν μέτρα;», είπε στο LamiaReport ο οδηγός που δέχτηκε την επίθεση και είχε μέσα στο αυτοκίνητο την οικογένειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση