Λαμία: Ουρές στους παραδρόμους της εθνικής λόγω έργων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 15:06 Λαμία: Ουρές στους παραδρόμους της εθνικής λόγω έργων (ΒΙΝΤΕΟ)

Και στην είσοδο - έξοδο Λαμίας. Τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη η ταλαιπωρία των οδηγών…

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας έχουν τεθεί σε ισχύ από το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024 και μέχρι 17.30 ώρα της Πέμπτης 14-03-2024, σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ στο ύψος της Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές χιλιομέτρων.

Δείτε το βίντεο με τις ουρές στην είσοδο - έξοδο της Λαμίας:

Ειδικότερα, οι εργασίες αφορούν την εγκατάσταση γεφυρών σήμανσης στις Χ/Θ 211 + 745 & Χ/Θ 212+200 και απεγκατάσταση γέφυρας σήμανσης στη Χ/Θ 211+500 του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ισχύει:

Πλήρης Αποκλεισμός του Αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Αθήνα από τον Κόμβο Ροδίτσας (Λαμία) έως τον κόμβο Μπράλου.

Πλήρης Αποκλεισμός του Αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον κόμβο Μπράλου έως τον Κόμβο Ροδίτσας (Λαμία).

Να σημειώσουμε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παραταθούν σε περίπτωση κακοκαιρίας έως και την 17.30 ώρα της Πέμπτης 21-03-2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση