Κασιδιάρης: «Δικάζομαι για τη φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 10:19 Κασιδιάρης: «Δικάζομαι για τη φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναβλήθηκε η δίκη του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας…

Μεγάλη κινητοποίηση από το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, για την δίκη του καταδικασμένου για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Η Πράξη για την οποία κατηγορείται είναι «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους δημόσια και μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση»

Έξω αλλά και μέσα στο χώρο του Δικαστηρίου, βρέθηκαν υποστηρικτές του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και αντίστοιχα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τα μέτρα τάξης.

Η υπόθεση που είχε τον αριθμό ‘’4’’ αναβλήθηκε για τις 21 Μαΐου 2024, καθώς δεν μπορούσε να παραστεί λόγω άλλης δίκης η συνήγορός του Βάσω Πανταζή, όπως ενημέρωσε το Δικαστήριο η δικηγόρος Αθηνών Κωνσταντίνα Πετροπούλου.

Κατά την είσοδο του στο Δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε στο LamiaReport, ότι «δικάζομαι για τη φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Δείτε το βίντεο με την έξοδο του από τα Δικαστήρια, όπου τον περίμεναν και υποστηρικτές του:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση