Νέα περιπέτεια για περιπατητές στον «θρόνο» της Παύλιανης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 15:35 Νέα περιπέτεια για περιπατητές στον «θρόνο» της Παύλιανης (ΦΩΤΟ αρχείου)

Επενέβησαν πυροσβέστες για τη μεταφορά 33χρονου…

Περιπέτεια για 33χρονο το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) στην Παύλιανη, ευτυχώς με καλό τέλος, καθώς έφτασε σε ασφαλές σημείο χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ο 33χρονος είχε ανέβει στον θρόνο (iron throne) μαζί με δύο ακόμη άτομα έναν 35χρονο και μία 37χρονη, όμως έχασε τις δυνάμεις του και αδυνατούσε να κατεβεί!

Ειδοποίησαν μέσω του «112» την Πυροσβεστική όταν είχε νυχτώσει περίπου στις 19:00’ και άμεσα στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και μεταφοράς του από οκτώ πυροσβέστες.

Ο 33χρονος τελικά μεταφέρθηκε με φορείο σε σημείο όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από κει διακομίστηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σημειώνουμε ότι μόλις 10 ημέρες νωρίτερα είχε επέμβει και πάλι η Πυροσβεστική για τη μεταφορά 44χρονου που είχε ατύχημα λίγο χαμηλότερα στο «Θρόνο του Δία»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση