Βαρύ πένθος για 56χρονο επαγγελματία που «έφυγε» ξαφνικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 08:14 Βαρύ πένθος για 56χρονο επαγγελματία που «έφυγε» ξαφνικά

Ήταν πατέρας ενός παιδιού…

Βαρύ πένθος στο Καρπενήσι στην είδηση της ξαφνικής απώλειας του 56χρονου Δημήτρη (Μίμη) Χαλκιά.

Ο εκλιπών διατηρούσε κάβα στο Καρπενήσι, ήταν οικογενειάρχης και πατέρας ενός κοριτσιού, ενώ ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

«Ένας άνθρωπος της πιάτσας, που όσο θυμάμαι δεν έλειπε ποτέ από την πλατεία του Καρπενησίου», γράφει ένας φίλος του στο διαδίκτυο, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο χαμογελαστό, περιποιημένο με το χαβαλέ κ τα πειράγματα του. «Ο Μίμης μας χαιρέτισε για το μεγαλύτερο ταξίδι του απρόσμενα σήμερα το πρωί αφήνοντας πίσω του ένα κενό τόσο στην οικογένεια του όσο και στην δικιά μας καθημερινότητα …. Ο θεός να τον αναπαύσει και να δίνει κουράγιο στην οικογένεια του ….».

Η κηδεία του Μίμη Χαλκιά, θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, στις 4:00’ το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων, στο Καρπενήσι.

Καλό Παράδεισο!

(Φωτογραφία: #symvainei_twra #me_ton_pano_karagianni)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση