Σύσκεψη στο Δήμο Λαμιέων ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 14:30 Σύσκεψη στο Δήμο Λαμιέων ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων τόνισε και ο Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου…

Με τη συμμετοχή των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Λαμιέων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Λάμπρος Παπαδήμας», συνάντηση για τον σχεδιασμό ετοιμότητας έναντι των φυσικών καταστροφών και ειδικότερα για την αντιπυρική περίοδο ύστερα από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέα Τζουβάρα.

Μετά από τις τοποθετήσεις και την ενημέρωση που έγινε τόσο από τον ίδιο όσο και από υπηρεσιακούς παράγοντες γύρω από το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό και αφορούν τον Δήμο, ακολούθησαν τοποθετήσεις - ερωτήσεις από τους προέδρους για το βαθμό ετοιμότητας σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενου κινδύνου, την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συνεργασία στο πλαίσιο της προστασίας των πολιτών.

Στη σύσκεψη το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους Προέδρους, ευχήθηκε ήρεμη αντιπυρική περίοδο τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση