Φθιώτιδα: Τον παρέσυρε το τρακτέρ του και τον σκότωσε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 08:18 Φθιώτιδα: Τον παρέσυρε το τρακτέρ του και τον σκότωσε

Θλίψη στην ανατολική Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό ενός πολύ αγαπητού ανθρώπου που είχε προσφέρει στον τόπο του μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Παλαιοκερασιά του Δήμου Στυλίδας, όπου ένας 72χρονος αγρότης, παρασύρθηκε από το ίδιο το τρακτέρ του.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Στάμο ο οποίος στο παρελθόν είχε υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είχε προσφέρει στον τόπο του, αφού είχε διατελέσει και πρόεδρος της κοινότητας και κοινοτικός Σύμβουλος.

Δυστυχώς μια κακιά στιγμή το μεσημέρι της Κυριακής ήταν αρκετή για να χάσει τη ζωή του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 72χρονος είχε πάει από το πρωί στα κτήματα για ψεκασμό. Το μεσημέρι σε ένα ελαιοπερίβολο κοντά στο χωριό την ώρα που πήγε να βάλει μπροστά το τρακτέρ σε ένα κατηφορικό σημείο, άγνωστο πως, παρασύρθηκε από το αγροτικό μηχάνημα και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ο άτυχος αγρότης διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας, αλλά δυστυχώς κατά την διαδρομή άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση