Λαμία: Κάηκαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 08:07 Λαμία: Κάηκαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικές εικόνες από drone από την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας

Στις φλόγες παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/5) το εργοστάσιο «Γιαννίτσης» στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας με την καταστροφή να είναι ολοκληρωτική στη μεγάλη επιχείρηση.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με συνολικά 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο και 40 πυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Η φωτογραφία του LamiaReport από drone είναι χαρακτηριστική της καταστροφής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εκείνη την ώρα στην επιχείρηση και δεν κινδύνευσε άνθρωπος. Σημειώθηκαν μάλιστα και εκρήξεις από τα υλικά που υπήρχαν στο εσωτερικό.

Δείτε βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία "Γιαννίτσης" είχε απασχολήσει την επικαιρότητα για την υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, καθώς καταγγέλθηκε από γονείς μαθητών για μαζική τροφική δηλητηρίαση.

Δείτε φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση