Μέχρι την Παρασκευή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ για την πυρκαγιά στο λεωφορείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 10:46 Μέχρι την Παρασκευή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ για την πυρκαγιά στο λεωφορείο

Από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για περίπου δύο χιλιόμετρα…

Έκτακτές εργασίες για την αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος που προκλήθηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς σε λεωφορείο την 22/05/2024 και συγκεκριμένα στην χ/θ 229+400, πραγματοποιούνται στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και ειδικότερααπό χ/θ 227+300 έως χ/θ 229+400, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας (ΔΛ) και της ΛΕΑ (εντός περιοχής των σηράγγων).

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν 48ωρη διάρκεια καθώς θα διαρκέσουν έως τις 20:00΄ το βράδυ της Παρασκευής (24-05-2024) και θα έχουν ισχύ για όλο το 24ώρο. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση