«Καμπανάκι» Βασιλακόπουλου για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς: «Να κάνουμε όλοι self test»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 14:32 «Καμπανάκι» Βασιλακόπουλου για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς: «Να κάνουμε όλοι self test»

«Είμαστε σε μία έξαρση όλων των ιώσεων του αναπνευστικού καθώς μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους»

Την ανησυχία του για την έξαρση του κορωνοϊού εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Παρασκευή (29/12) ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Για να μειώσουμε τις πιθανότητες να μεταδώσουμε τον Covid ο ίδιος πρότεινε «να πάμε όλοι με self test στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

«Είμαστε σε μία έξαρση όλων των ιώσεων του αναπνευστικού καθώς μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους» υπογράμμισε ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

«Μάσκες θα έπρεπε να φοράμε όπου υπάρχει συνωστισμός»

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό ο καθηγητής πνευμονολογίας είπε: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για “5η δόση κορονοϊού” αλλά για το ετήσιο εμβόλιο του κατά του κορονοϊού, όπως ακριβώς εμβολιαζόμαστε για την γρίπη, θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κατά του covid-19».

«Μάσκες θα έπρεπε να φοράμε ούτως ή άλλως όπου υπάρχει συνωστισμός, καλό θα ήταν τα παιδιά να κάνουν self test πριν επιστρέψουν στα σχολεία», είπε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κλείνοντας.

"

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση