• Εκτύπωση

Ο Λαμιώτης περιπτεράς που οργώνει τα γήπεδα του κόσμου... φυσικά πήγε και Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ)



Ο Έλληνας Jimmy Jump... και στη Βραζιλία!!!

Ονομάζεται Αποστόλης Κέππας και λίγο έως πολύ έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Είναι ο φίλαθλος που είναι μέσα σ΄όλα και ζει την κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο, σαν να είναι μοναδική.

Ο Αποστόλης είναι πραγματικά ένας "Παγκόσμιος Φίλαθλος" και τώρα είναι στη Βραζιλία και μας δίνει ακόμα μερικές μοναδικές στιγμές, αυτής της μεγάλης γιορτής.



"Πριν τις μεγάλες αναμετρήσεις μία γεύση ενός αλλιώτικου ταμπεραμέντου είναι αναγκαία, με επισκέψεις στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, μία πόλη που σου μένει αξέχαστη και μόνο από τις φωτογραφίες των καρτ-ποστάλ και στο μοναδικό "θαύμα της φύσης" τους καταρράκτες Ιγκουάζου! Μας είπε για τις πρώτες του μέρες στη Βραζιλία.





Για την εμπειρία του στον πρώτο αγώνα: Μπαίνουμε στο Belo Horizonte και Κολομβιανοί ήταν κυριολεκτικά παντού... ανάμεσά τους και 300 Έλληνες της κοινότητας του Σάο Πάολο που δεν σταματούσαν να τραγουδούν.

Μετά το τέλος του ματς μου έκανε μεγάλη εντύπωση που θυμόντουσαν την ελληνική επιτυχία στο EURO 2004... Σε μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα σχολίαζαν το πόσο μεγάλη επιτυχία ήτανε και μας πείραζαν και για την τριάρα αλλά πολύ χαλαρά...




Ένα ακόμη πολύ ωραίο σκηνικό που μου συνέβη μετά τον αγώνα και με έκανε να ξεχάσω την στεναχώρια της ήττας... την ώρα που φεύγαμε από το γήπεδο 2 παιδάκια από την Κολομβία ψάχνανε τα ποτήρια της Coca-cola με τα σήματα του μουντιάλ (πολύς κόσμος εδώ τα μαζεύει ανά δεκάδες).

Πάω κοντά τους και τους βγάζω δύο τέτοια ποτήρια και τους κάνω πλάκα λέγοντας " εσείς τι θα μου δώσετε;" αφού το σκέφτηκαν λίγο, μου απάντησαν μία αγκαλιά!!! Με αγκάλιασαν και τους τα έδωσα!!!











































Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB