ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του

Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του

«Πάγωσα, τρόμαξα, φοβήθηκα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης που παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από καταγγελία μαθήτριάς του για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια μαθήματος.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον 55χρονο εκπαιδευτή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κάνοντας δεκτή την προηγούμενη εισαγγελική πρόταση.

Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο η 25χρονη καταγγέλλουσα, η οποία περιέγραψε όσα βίωσε, ενώ έκανε λόγο για αγγίγματα που ένιωσε σε σημεία του σώματός της. «Πάγωσα, τρόμαξα, φοβήθηκα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο 55χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά την πράξη. «Όταν έμαθα για την καταγγελία έπεσα από τα σύννεφα. Εξεπλάγην, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα», απολογήθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κρήτη: Συνολικά 170 μετανάστες εντοπίστηκαν στην Αγία Φωτιά και τον Μύρτο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κρήτη: Συνολικά 170 μετανάστες εντοπίστηκαν στην Αγία Φωτιά και τον Μύρτο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν