ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Οι γιατροί απέδωσαν τα εξανθήματα 24χρονης σε αλλεργία και την έστειλαν στο σπίτι – Πέθανε λίγο μετά το ταξίδι της στην Ελλάδα

Οι γιατροί απέδωσαν τα εξανθήματα 24χρονης σε αλλεργία και την έστειλαν στο σπίτι – Πέθανε λίγο μετά το ταξίδι της στην Ελλάδα

Τον θάνατο μιας νεαρής κοπέλας που πέθανε αφού οι γιατροί διέγνωσαν τα συμπτώματά της ως αλλεργία θρηνεί μία οικογένεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η 24χρονη ανέφερε συμπτώματα όπως εξανθήματα, πρήξιμο και έναν μυστηριώδη πόνο στο πόδι της.

Λίγο μετά την επιστροφή της από ένα ταξίδι στην Ελλάδα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbeast

Αραγτσί: «Οι επαφές Ιράν-ΗΠΑ δεν διακόπηκαν αλλά δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αραγτσί: «Οι επαφές Ιράν-ΗΠΑ δεν διακόπηκαν αλλά δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google