ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε γέφυρα στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της νύχτας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε γέφυρα στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της νύχτας

Εξαπέλυσαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους Iskander και οκτώ κατευθυνόμενους πυραύλους, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός του Κιέβου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε στρατηγικής σημασίας γέφυρα στο Μπιλχορόντ-Ντνιστρόβσκι, στις εκβολές του Δνείστερου, στην περιοχή της Οδησσού στη νότια Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξαπολύοντας δύο βαλλιστικούς πυραύλους Iskander και οκτώ κατευθυνόμενους πυραύλους, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός του Κιέβου.

Η γέφυρα είναι σημαντική σιδηροδρομική και οδική σύνδεση στην περιοχή και έχει αποτελέσει στόχο πολλές φορές μετά την ρωσική εισβολή τον Φεβρουάριο του 2022. Δεν ήταν σαφές εάν η γέφυρα υπέστη ζημιές κατά την τελευταία επίθεση.

Οι αρχές της περιφέρειας ανέφεραν μεγάλο πυραυλικό πλήγμα στην περιοχή χθες βράδυ χωρίς να διευκρινίζουν τι είδους ζημιές πιθανόν προκλήθηκαν.

Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν επίσης δύο βαλλιστικούς πυραύλους για να επιτεθούν στην ανατολική πόλη Κραματόρσκ, δήλωσε ο στρατός του Κιέβου.

Η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε 17 από τα 43 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και δύο κατευθυνόμενους πυραύλους που εξαπέλυσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δήλωσε ότι χάθηκε το ίχνος 23 drones, πιθανόν λόγω της ενεργοποίησης μέτρων ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ τρία άλλα βγήκαν από τον ελεγχόμενο από την Ουκρανία εναέριο χώρο.

Οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας, όπως αναφέρει το protothema.gr, ενεργοποιήθηκαν σε εννέα ουκρανικές περιφέρειες και στην πρωτεύουσα Κίεβο.

Η στρατιωτική διοίκηση της πόλης του Κιέβου δήλωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα εξουδετέρωσε όλα τα drones που απείλησαν την πρωτεύουσα.

Θραύσματα από τα drones προκάλεσαν πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο καθώς και ζημιές σε γραμμή ηλεκτροδότησης και στα παράθυρα δύο πολυκατοικιών και ενός κτιρίου διοικητικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αρχές του Κιέβου.

Ο Τραμπ απειλεί να σταματήσει το εμπόριο με ορισμένες χώρες εάν η Fed δεν μειώσει τα επιτόκια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Τραμπ απειλεί να σταματήσει το εμπόριο με ορισμένες χώρες εάν η Fed δεν μειώσει τα επιτόκια
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Οι εργοδότες φοβούνται για μαζικές άδειες λόγω του GTA 6: Ζητούν έως και 10 ημέρες εκτός γραφείου για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα