Διακοπές στη Νάξο για τον Τομ Χανκς: Η αναμνηστική φωτογραφία σε παραδοσιακή ταβέρνα
Ο χολιγουντιανός σταρ απολαμβάνει τις διακοπές του στις Κυκλάδες και δείπνησε σε παραδοσιακή ταβέρνα στην Απείρανθο, όπου φωτογραφήθηκε με χαμόγελο και καλή διάθεση.
Ο Τομ Χανκς λατρεύει την Ελλάδα — και το αποδεικνύει ξανά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός περνά αυτές τις μέρες τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Νάξο, ένα από τα αγαπημένα του νησιά στις Κυκλάδες.
Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και στενούς φίλους, επισκέφθηκε παραδοσιακή ταβέρνα στην Απείρανθο στη Νάξο, όπου δείπνησε με ελληνικές γεύσεις. Μετά το φαγητό, ο Τομ Χανκς μπήκε στην κουζίνα για να συγχαρεί το προσωπικό και όλοι μαζί έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία.
Το κατάστημα «Λευτέρης» ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας με ενθουσιασμό: «Ολόκληρη η ομάδα του “Λευτέρης” είχε σήμερα μια μοναδική συνάντηση με τον μοναδικό Tom Hanks! Ευχαριστούμε για το χαμόγελο και την ενέργεια!».
Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για τις διακοπές του και είχε μάλιστα αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα το 2019.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και κεράκια στην τοιχογραφία του στον Βόλο
Το σημείο έχει γίνει σημείο συνάντησης και συγκίνησης, καθώς ολοένα και περισσότεροι περαστικοί επιλέγουν να αφήσουν εκεί το δικό τους μικρό σημάδι αγάπης
Μην πλένεις τις πετσέτες με περισσότερο απορρυπαντικό απ’ όσο χρειάζεται
Η μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού δεν σημαίνει απαραίτητα πιο καθαρές πετσέτες
Δημήτρης Πιατάς: Έχασε τη σύζυγό του και την ίδια ημέρα έπαιξε κανονικά στο θέατρο
Ο αγαπημένος ηθοποιός έπαιξε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας»
Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον ετεροθαλή αδερφό της για τα γενέθλιά του: «Τα πιο όμορφα είναι ακόμα μπροστά»
«Από το μικρό αγόρι των φωτογραφιών στον υπέροχο άντρα που είσαι σήμερα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη για τον ετεροθαλή αδερφό της
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι να αποχωρήσω από την τηλεόραση μέσα στα επόμενα χρόνια
Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ωστόσο πως εξακολουθεί να αγαπά βαθιά τη δουλειά του
Πάνος Κιάμος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δεν συνειδητοποιούσε πόσο αγαπούσε ο κόσμος αυτούς τους καλλιτέχνες»
Ο τραγουδιστής εξήγησε τι θα ήθελε να συμβεί με τα δικά του τραγούδια όταν σταματήσει να εμφανίζεται στη σκηνή.