ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Eurovision 2025: Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου αναχώρησαν για την Ελβετία

Eurovision 2025: Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου αναχώρησαν για την Ελβετία

Το γούρι που έχουμε πριν από τη διαδικασία είναι ο ένας τον άλλον, δήλωσε ο ηθοποιός για τη δημοσιογράφο.

Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφουν στη θέση των σχολιαστών για τη Eurovision του 2025, καθώς ανέλαβαν να μεταφέρουν στους τηλεθεατές της ΕΡΤ, τον παλμό της διοργάνωσης. Το γνωστό δίδυμο θα καλύψει φέτος τον 69ο διαγωνισμό τραγουδιού, που θα φιλοξενηθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2025.

Οι δύο παρουσιαστές αναχώρησαν την Παρασκευή 9 Μαΐου για την Ελβετία, εκεί όπου βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μετέφεραν το κλίμα και τα συναισθήματά τους.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε πως είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει με τη Μαρία Κοζάκου στην παρουσίαση της Eurovision: «Έχουμε μεγάλη χαρά που επιστρέφουμε, αλλά βάζω πήχη να μη σπάσω κάνα χέρι, κάνα πόδι και όταν γυρίσω να μην καταλήξω στο νοσοκομείο δέκα ημέρες. Αυτή είναι η βασική μου φιλοδοξία. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε τη δουλειά μας, όπως καλύτερα μπορούμε. Είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάνει αυτή τη δουλειά πολλές φορές, οπότε έχουμε την εμπειρία. Έχουμε χαρά και αγάπη και ο ένας για τον άλλον».

Η δημοσιογράφος συμπλήρωσε με τη σειρά της, πως νιώθει ιδιαίτερα ασφαλής που θα έχει τον ηθοποιό στις δύο βραδιές του ημιτελικού και στον μεγάλο τελικό:  «Νιώθουμε ασφαλείς ο ένας με τον άλλον και αυτό είναι το πιο βασικό».


Σχετικά με την παύση που έκαναν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάρου από την αναμετάδοση του μουσικού διαγωνισμού, ο ηθοποιός δήλωσε:  «Το κεφάλαιο της Eurovision τελείωσε όταν έπρεπε να τελειώσει και άνοιξε όταν έπρεπε ξανά. Είναι ωραίο να είσαι σε μία δουλειά όταν περνάς καλά, αν δεν περνάς καλά, καλό είναι να μην είσαι. Το γούρι που έχουμε πριν από τη διαδικασία είναι ο ένας τον άλλον. Εγώ έχω πιο πολύ άγχος από τη Μαρία».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός έκανε ένα σχόλιο για την απόφασή του να δωρίσει την αμοιβή του από τη Eurovision:  «Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και χάρηκα που το έκανα αυτό».

Eurovision 2025: Η Klavdia έλαμψε στο Τιρκουάζ χαλί της διοργάνωσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Eurovision 2025: Η Klavdia έλαμψε στο Τιρκουάζ χαλί της διοργάνωσης