Κλαυδία: Η ανάρτησή της λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision - «Τα καταφέραμε»
Σε λίγες ώρες η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού εκπροσωπώντας την Ελλάδα με την «Αστερομάτα»
Η Κλαυδία βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο σημαντική έως τώρα στιγμή στην καριέρα της, αφού απόψε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας θα ερμηνεύσει την «Αστερομάτα» στον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα προβληθεί στις 22:00 (Ώρα Ελλάδας). Λίγες μόλις ώρες πριν, η τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θυμήθηκε την παιδική της ηλικία, αναρτώντας μια φωτογραφία από τότε που ήταν κοριτσάκι, ενώ δήλωσε πως κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Μέσα από την ανάρτησή της επίσης, η Κλαυδία προέτρεψε τον κόσμο να τη στηρίξει με την ψήφο του, υπενθυμίζοντας ότι θα διαγωνιστεί στη 17η θέση.
«Τα καταφέραμε (We Made It)», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Δείτε την ανάρτηση της Κλαυδίας
Η εμφάνιση της Κλαυδίας στον Β' Ημιτελικό της Eurovision
Με τη συμμετοχή της, η Ελλάδα, όπως αναφέρει το protothema.gr, συγκαταλέγεται πλέον στις δέκα χώρες που πέρασαν από τον δεύτερο ημιτελικό στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2025, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαΐου. Η τραγουδίστρια ερμηνεύοντας την ατμοσφαιρική της μπαλάντα κατάφερε να συγκινήσει και να εντυπωσιάσει όχι μόνο το ελληνικό κοινό, αλλά και τους Ευρωπαίους φαν του διαγωνισμού, που έσπευσαν να την επαινέσουν στο X (πρώην Twitter). Μεταξύ των σχολίων που ξεχώρισαν ήταν: «Ανατριχίλα από την αρχή μέχρι το τέλος», «Τη θέλουμε στον τελικό», «Το καλύτερο τραγούδι που έχει στείλει η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια», «Συνδύασε εντυπωσιακά φωνή με σκηνική παρουσία», «Δυνατή φωνή».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής