ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:

Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη ετοιμάζονται για τον γάμο: Η τελετή στην Εκάλη και οι καλεσμένοι από το εξωτερικό

Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη ετοιμάζονται για τον γάμο: Η τελετή στην Εκάλη και οι καλεσμένοι από το εξωτερικό

Ούτε 100 οι καλεσμένοι στον γάμο του ζευγαριού που θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από χρόνια στενής φιλίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της Χρυσής Βαρδινογιάννη και του Νικολάου Ντε Γκρες, νέες πληροφορίες βγήκαν στο «φως» το Σάββατο (25.01.2025) για τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Ο γάμος του Νικολάου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, φαίνεται πως θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 100 άτομα, σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μέσα σε αυτούς θα βρίσκονται προσωπικότητες του εξωτερικού, κυρίως από την οικογένεια της Δανίας.

Αν και όλοι περίμεναν πως ο γάμος του πρίγκιπα με την επί χρόνια φίλη του, θα γίνει στην Μητρόπολη Αθηνών, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν επιβεβαιώνεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη και μετά από το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μικρό πάρτι.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν για την τελετή του γάμου και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται νέες ανακοινώσεις από την οικογένεια του Νικολάου Ντε Γκρες για τον γάμο της χρονιάς , αναφέρει το newsit.gr.


Άννα Βίσση και Ηλίας Ψινάκης σε πισίνα στο Μαρόκο: «Τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή» έγραψε ο μάνατζερ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άννα Βίσση και Ηλίας Ψινάκης σε πισίνα στο Μαρόκο: «Τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή» έγραψε ο μάνατζερ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google