ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7/02 ο γάμος του Νικoλάου Ντε Γκρες και της  Χρυσής Βαρδινογιάννη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά.

Το ζευγάρι γιόρτασε την ένωση της ζωής τους σε μια απλή τελετή με 70 καλεσμένους, με τους πιο κοντινούς τους φίλους και συγγενείς. Η Χρυσή ξεχώρισε με το κομψό και εφαρμοστό νυφικό της φόρεμα και την Antique Corsage Tiara που ανήκε στην πρώην βασίλισσα Άννα-Μαρία.

Ο γαμπρός, Νικόλαος Ντε Γκρες, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από την μητέρα του.

Ο 55χρονος γαμπρός ήταν ιδιαίτερα κομψός με μπλε κοστούμι και μπλε γραβάτα, ενώ η πρώην βασίλισσα φόρεσε ένα χρυσό σύνολο με πουά σχέδιο, αναφέρει το newsbeast.gr.

Η τιάρα Antique Corsage είναι μια τιάρα που φορούν, κυρίως, οι νύφες που δεν έχουν γεννηθεί με βασιλικό ή πριγκιπικό τίτλο.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τέσσερις: Ο αδελφός του γαμπρού Παύλος Ντε Γκρες, ο στενός του φίλος Νάσος Θανόπουλος, ο πατέρας της Χρυσής Βαρδινογιάννη Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο επιχειρηματίας Βασίλης Κεφαλογιάννης.

Η πρώην βασιλική οικογένεια δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα τους φωτογραφίες από την τελετή από το εσωτερικό της εκκλησίας.

Δείτε φωτογραφίες από eurokinissi:

Ιωάννα Τούνη: «Σκάστε και βράστε στο ζουμί σας» λέει για τις αντιδράσεις μετά την εμφάνισή της στις Κάννες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ιωάννα Τούνη: «Σκάστε και βράστε στο ζουμί σας» λέει για τις αντιδράσεις μετά την εμφάνισή της στις Κάννες
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google