Τάσος Μπουγάς για το περιστατικό στην Αυστραλία: Έσκισαν το πουκάμισο, με φιλούσαν στο στήθος και εγώ τραγούδαγα
«Τι να κάνω; Τι θα μπορούσα να κάνω;»
Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στο «Πρωινό» και σχολίασε το περιστατικό στην Αυστραλία, όπου θαυμάστριες έσκισαν το πουκάμισό του, τη στιγμή που εκείνος τραγουδούσε στη σκηνή.
«Με τράβαγαν πάρα πολλές γυναίκες από μπρος και από πίσω και μου έσκισαν δύο πουκάμισα. Ένα στο πρώτο μου πρόγραμμα και ένα στο άλλο! Την ώρα που μου έσκισαν το πουκάμισο, με φιλούσαν και στο στήθος. Τι να κάνω; Τι θα μπορούσα να κάνω; Εγώ τραγούδαγα και τις αγκάλιαζα, τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά.
«Αυτά είναι αυθόρμητα και για να μάθετε όλη την αλήθεια, θα σας πω το εξής. Την ώρα που βγήκα από το καμαρίνι για τη σάλα, είχαν μαζευτεί μπροστά μου γύρω στις 300 γυναίκες και κόσμος άλλος από πίσω τους. Τραβούσαν βίντεο και πολλά άλλα. Δεν με άφηναν να κάνω βήμα, έπεφταν μπροστά μου συνέχεια» πρόσθεσε στη συνέχεια.
«Αν έβλεπα το βίντεο αυτό και δεν ήμουν εγώ, δεν θα το σχολίαζα καθόλου. Θα έλεγα μόνο “μπράβο του, που μπορεί να τον θέλουν και να τον γουστάρουν τόσος κόσμος και κυρίως γυναίκες”. Γιατί η γυναίκα σήμερα είναι το παν. Τα περισσότερα τραγούδια μου μιλάνε για τις γυναίκες» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τάσος Μπουγάς στον «αέρα» της καθημερινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.
View Video - no integration ID provided
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής