ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τιμολόγια ρεύματος: Παράθυρο για επιδότηση και τον Μάρτιο

Τιμολόγια ρεύματος: Παράθυρο για επιδότηση και τον Μάρτιο

Στο τέλος του τρέχοντος μηνός θα φανεί το τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο συνέχισης της επιδότησης των τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για ένα ακόμα -τον τέταρτο κατά σειρά- μήνα, δηλαδή το Μάρτιο αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης.

Και αυτό λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των τιμών του φυσικού αερίου που σημειώνεται στην Ευρώπη λόγω των διαρκών κυμάτων κρύου σε συνδυασμό με την μείωση της προσφοράς του ρωσικού φυσικού αερίου από τις αρχές του χρόνου. Η τελική εικόνα για το τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις  ηλεκτρικού ρεύματος θα φανεί τέλος του τρέχοντος μηνός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις αρχές του ερχόμενου μήνα, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων επιχειρήσεων, οι οποίες δεν λαμβάνουν καμία κρατική ή κοινοτική επιδότηση, για επιδότηση των λογαριασμών τους.

Υπενθυμίζεται πως η επιδότηση για τα οικιακά τιμολόγια έχει εφαρμοστεί από το Δεκέμβριο του 2024, ενώ για τους λογαριασμούς των επιχειρήσεων έχει εξαγγελθεί, αλλά δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί.

Δεύτερος τελικά ο Μίλτος Τεντόγλου στις Βρυξέλλες με άλμα στα 8,40 - Πρώτος ο Γκέιλ με άλμα στα 8,46 στην τελευταία προσπάθεια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δεύτερος τελικά ο Μίλτος Τεντόγλου στις Βρυξέλλες με άλμα στα 8,40 - Πρώτος ο Γκέιλ με άλμα στα 8,46 στην τελευταία προσπάθεια
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του