Αμερικανός πηγαίνει στη δουλειά... πετώντας μέσα σε 20 λεπτά: «Η πιο κουλ μετακίνηση» (ΒΙΝΤΕΟ)
28χρονος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο Κολοράντο γλιτώνει την κίνηση, πετώντας καθημερινά προς τη δουλειά του με ένα παραμοτέρ.
Ενώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι καθημερινά αντιμετωπίζουν το μποτιλιάρισμα και τα νεύρα στους δρόμους, ένας 28χρονος Αμερικανός βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο να φτάνει στο γραφείο του.
Σύμφωνα με το gazzetta.gr/plus, ο Τζέικομπ Χάτζλερ, ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο Κολοράντο των ΗΠΑ, απογειώνεται έξω από το σπίτι του και προσγειώνεται απευθείας στο αεροδρόμιο όπου εργάζεται, χρησιμοποιώντας ένα παραμοτέρ.
Η 20λεπτη διαδρομή στον αέρα
Ο Χάτζλερ κατέγραψε την καθημερινή του μετακίνηση σε βίντεο στο Instagram, το οποίο έγινε αμέσως viral. Στο κλιπ φαίνεται να φοράει τον εξοπλισμό του, να απλώνει την αλεξίπτωτη πτέρυγα, να δένει στη ράχη του την έλικα με τον κινητήρα και να απογειώνεται τρέχοντας λίγα μέτρα στον δρόμο μπροστά από το συγκρότημα κατοικιών του.
«Είμαι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας και έτσι πετάω με το παραμοτέρ μου για τη δουλειά. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να περπατήσω μέχρι τον δρόμο. Μετά ετοιμάζω την πτέρυγα και τον κινητήρα. Η διαδρομή διαρκεί μόλις 20 λεπτά, ενώ πριν εισέλθω στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου, επικοινωνώ αμφίδρομα με τον πύργο ελέγχου», εξηγεί ο ίδιος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η έμπνευση από τα παιδικά του χρόνια και η ιδέα από YouTuber
Η αγάπη του για τις πτήσεις ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία, όταν ο παππούς του τον έπαιρνε μαζί σε βόλτες με μικρά αεροσκάφη. Παρότι απέκτησε άδεια πιλότου στο κολλέγιο, το υψηλό κόστος τον ανάγκασε να σταματήσει.
Η ιδέα να αγοράσει παραμοτέρ του ήρθε παρακολουθώντας έναν YouTuber που χρησιμοποίησε τη συσκευή για να πάει να πάρει φαγητό από τα McDonald's. Για την υλοποίηση του εγχειρήματος χρησιμοποιεί το σύστημα Parajet Maverick με πτέρυγα Ozone Sirocco 3, έναν εξοπλισμό που δεν απαιτεί διάδρομο προσγείωσης ή απογείωσης, παρά μόνο έναν ανοιχτό χώρο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα social media στα καλύτερά τους: «Έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές της βενζίνης»
Το βίντεο συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να σχολιάζουν με χιούμορ πως έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές της βενζίνης, εκεί οδεύουμε όλοι.
Παράλληλα, ένας άλλος διερωτήθηκε «τι δικαιολογία μπορεί να βρει αν αργήσει», αστειευόμενος πως θα μπορούσε να επικαλεστεί αυξημένη κίνηση από πουλιά στον ουρανό.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Το νησί που ήθελε να καταργήσει τον χρόνο - Τι ανακάλυψε το BBC επτά χρόνια μετά
Το 2019, ένα μικρό χωριό στον Αρκτικό Κύκλο έγινε παγκοσμίως γνωστό με την πρόταση να ζει χωρίς ρολόγια και ωράρια - Η πρωτοβουλία αποδείχθηκε διαφημιστικό τέχνασμα, όμως επτά χρόνια αργότερα το BBC επέστρεψε στο νησί για να ανακαλύψει αν ο χρόνος κυλά διαφορετικά
Έρευνα στις ΗΠΑ: 77 εκατ. γάτες έναντι 88,9 εκατ. σκύλων – Πώς το κόστος αλλάζει τις επιλογές των ιδιοκτητών-κηδεμόνων
Οι γάτες κερδίζουν έδαφος, καθώς η φροντίδα των κατοικίδιων γίνεται ακριβότερη
Γονείς φώναξαν την αστυνομία για τρίχρονο που έβαλε 10 γκολ σε 12 λεπτά σε αγώνα ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ)
«Επειδή κρατούσε την μπάλα για πολλή ώρα και κανένας άλλος δεν μπορούσε να την πάρει, κάλεσαν την αστυνομία», ακούγεται να λέει ένας γονιός στο επίμαχο βίντεο - Σάλος στα social media.
Οι περιοχές του κόσμου όπου έχει «απαγορευτεί» ο θάνατος: Ανάμεσά τους και μέρος της Ελλάδας!
Από ένα νησί της αρχαίας Ελλάδας μέχρι απομακρυσμένες πόλεις της Ευρώπης, ορισμένες περιοχές έχουν συνδέσει τον θάνατο με απαγορεύσεις και ασυνήθιστες αποφάσεις.
Έγινε παππούς στα 92 του και μπήκε στο βιβλίο Guinness: Η απίστευτη οικογενειακή ιστορία του άντρα με τα 56 ανίψια
Ρεκόρ Guinness για τον Normand Tousignant, που έγινε παππούς στα 92 του χρόνια. Η οικογένειά του γιόρτασε τη διάκριση, ενώ εκείνος απολαμβάνει πλέον χρόνο με την εγγονή του.
Εύβοια: Ψάρεψαν χταπόδι «γίγαντα» στο λιμάνι του Αλμυροποτάμου
Το χταπόδι είχε βάρος 3 κιλά ψαρεύτηκε με καμάκι από το λιμάνι του Αλμυροποτάμου