Διαμαντοπούλου: Δεν εκφράζει ο Ανδρουλάκης το 60% και ο Δούκας το 40% -Πρέπει να γίνουν κινήσεις σύνθεσης
Σαφή μηνύματα για τη νέα νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ έστειλε η Άννα Διαμαντοπούλου.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ από το Βερολίνο, η Άννα Διαμαντοπούλου που ήρθε τέταρτη στον α' γύρο, συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για την μεγάλη και σημαντική νίκη του. Πρόσθεσε ωστόσο ότι όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, «η ευκαιρία είναι μια γυναίκα που τρέχει και τα μαλλιά της είναι μπροστά και πρέπει να την πιάσεις αλλιώς τη χάνεις». Αυτη τη στιγμή αυτή η ευκαιρία υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ και είναι πολύ κρίσιμη στιγμή. Πρώτα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που «πρέπει να συνθέσει αυτή τη νέα ανθρωπογεωγραφία που προέκυψε, και να οδηγήσει σε ένα συνέδριο που πρέπει να εκφραστούν όλοι. Πρόσθεσε μάλιστα ότι και στην πορεία προς αυτό, ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να κάνει τις πρώτες ενδεικτικές κινήσεις επί των προσώπων και των συμπεριφορών και των πολιτικών». «Το ίδιο σημαντικός είναι και ο ρόλος του κ. Δούκα. Δεν εκφράζει ο κ. Ανδρουλάκης ο 60% και ο κ. Δούκας το 40%, μην το βάλουμε σε ένα τέτοιο διχαστικό δίλημμα» προσέθεσε η κα Διαμαντοπούλου.
Επεσήμανε ότι δικαιώθηκε απολύτως στην απόφασή της να κατέβει ως υποψήφια πρόεδρος. «Ήξερα πολύ καλά τις δυσκολίες που θα συναντούσα, χωρίς μηχανισμό και ανθρώπους αλλά ένιωσα ότι πρέπει να φέρουμε στο ΠΑΣΟΚ αυτό που υπάρχει στην κοινωνία και δεν μπορεί να αποτυπωθεί» σημείωσε.
Αναφερθείσα στις συζητήσεις που έκανε μεταξύ α' και β' γύρου με τους κ.κ. Ανδρουλάκη και Δούκα είπε πως δεν είχε σχέση με παζάρια, αλλά στη λογική του σχεδίου της επόμενης ημέρας «το οποίο όλους φαντάζομαι μας περιλαμβάνει και 5% να έπαιρνα».
Σε ερώτηση για το εάν θα είναι υποψήφια βουλευτής το άφησε ανοικτό, λέγοντας πως «ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε. Γιατί όχι;».
Για το εάν αναμένει τηλεφώνημα από τον κ. Ανδρουλάκη, απάντησε: «Νομίζω πρέπει να έχει έναν στοιχειώδη χρόνο για να επικοινωνήσει μαζί μας και με τον κ. Γερουλάνο και με τον κ. Δούκα με ένα συγκεκριμένο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα. Φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλη επιλογή».
πηγή: iefimerida.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες
500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2026, τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,1%, δηλαδή κατά 1,69 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, εξηγεί ότι ένα βρέφος που έχει εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες μέσω της μητέρας του μπορεί να παρουσιάσει στερητικά συμπτώματα