ΠΑΣΟΚ: Όλα έτοιμα για το debate -Η καινοτομία και οι υπερσύγχρονες κάμερες
Ξεκινά σε λίγες ώρες το κρίσιμο debate ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ από τη συχνότητα της ΕΡΤ.
Ενόψει των εκλογών της 6ης Οκτωβρίου, οι έξι υποψήφιοι -Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης- θα αναπτύξουν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενότητες.

Πηγή: ΕΡΤ
Πώς θα κάθονται οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στο στούντιο της ΕΡΤ
Η ταξιθεσία των έξι υποψηφίων έχει ως εξής: Στην κεφαλή θα είναι οι δύο δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς και Απόστολος Μαγγηριάδης.
Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου θα κάθονται αριστερά των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ και στα δεξιά τους θα είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Χάρης Δούκας και ο Μιχάλης Κατρίνης.
Η καινοτομία του debate θα είναι οι follow up ερωτήσεις και απαντήσεις των υποψηφίων μεταξύ τους και μάλιστα πέντε φορές κατά τη διάρκεια της τρίωρης σχεδόν αναμέτρησης.
Στο τεχνολογικά υπερσύγχρονο studio του ERTNEWS, όπου θα φιλοξενηθεί η τηλεμαχία, θα χρησιμοποιηθούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως 3D Animation, ενώ αυτό στο οποίο θα διαφέρει είναι η διάδραση που θα έχουν μεταξύ τους οι υποψήφιοι.
Μέσα από τις 8 κάμερες που θα τοποθετηθούν και ανά πάσα στιγμή το κοινό θα μπορεί να βλέπει τις αντιδράσεις όλων των υποψηφίων.
Οι έξι ενότητες στις οποίες θα αναφερθούν οι έξι υποψήφιοι έχουν ως εξής:
Οικονομία-Ανάπτυξη
Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
Εξωτερική πολιτική-Άμυνα-Ευρωπαϊκή Ένωση
Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα
Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”.
Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 30’’.
Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.
Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.
Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου, χρονικής διάρκειας έως 90’’.
Πηγή: iefimerida.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες